uutisia

9.5. KUPARIN VALMENNUS

Susanna Kupari on masteropettaja ja kilparatsastaja. Hän valmentaa edistyneitä kouluratsukoita Vaasan ratsastuskeskuksessa säännöllisin väliajoin. Myös valmennuksia seuraamalla oppii ja valmennusten seuraaminen on kaikille kiinnostuneille avointa ja ilmaista.


Susanna Kupari valmentaa seuraavan kerran 20.5.2017 lauantaina Vaasan ratsastuskeskuksessa. Ilmoittaudu mukaan! Hinta alle 30 euroa + mahdollinen kenttämaksu + mahdollinen hevosmaksu, mikäli tarvitset myös hevosen. Vaasan ratsastuskeskuksen asiakkaat voivat mieluusti osallistua valmennuksiin Vaasan ratsastuskeskuksen hevosilla. Valmennus on avoin kaikille ratsukoille myös muilta talleilta ja seuroista. Tervetuloa myös seuraamaan valmennuksia ja oppimaan "maasta käsin". Voit ilmoittautua kommenttina tähän ilmoitukseen. Myymälä avoinna. Tervetuloa valmentautumaan tai seuraamaan! Tiedustelut puh. 050-5177277 Teija.

Huomaa, että mikäli valmennus on toinen tuntisi samalla viikolla, hevosvuokra valmennukseen on vain 15 euroa! Tarjous koskee myös kaikkia muita kevään ratsastustuntejamme!

HUOM! 25.5.2017 helatorstai on vuokrauspäivä. Kaikki hevosemme ovat tuolloin vuokrattavissa, varaa kotisivuiltamme www.vaasanratsastuskeskus.net.

4.5. MYYDÄÄN FINANTS II "NASSE"

Haaveiletko omasta hevosesta?

Myydään komea, todella iso (säkä 175 +) ja lempeä 13-vuotias fasonilainen puoliveriruuna Finants II alias Nasse. Tämä hevonen huomataan! Nasse on rautias, korrektirakenteinen ja omaa laadukkaat ja tahdikkaat liikkeet. Raviliikkeet ovat suuret ja joustavat, kuten myös käynti ja laukka. Ollut nykyisellä omistajalla 10 vuotta, kolmevuotiaasta lähtien. Koko historia on tiedossa.
 

Paljon kapasiteettia on vielä käyttämättä. Menee tällä hetkellä väistöt, avot ja sulut, vaihdot työn alla. Tavoitteena nousu vaativiin luokkiin tämän kauden aikana. Hyppää myös hyvällä tekniikalla, mutta ratsastajan kouluratsastuspainotteisuuden vuoksi on hypätty vähemmän. On täydessä kisakunnossa, voit startata HeA-tasolla heti. Iso ja raamikas kaveri. Kisarokotukset kunnossa.
Nasse on luonteeltaan 10+, todellinen hyvän mielen hevonen. Hoitotoimenpiteet sujuvat mutkattomasti (rokotus, raspaus, madotus, kengitys). Rakastaa rapsutuksia ja seurustelua ja on äärimmäisen kiltti. Tästä maailman mukavin ja sympaattisin kaveri kisaamiseen tai laadukkaaseen harrastamiseen!
Viime kesän koulurata:
https://goo.gl/photos/Jx3qYu32kjyQn8Qa8
Esteet talvella:
https://goo.gl/photos/ohYzEHmUkD1Fuueq7 (Este)

Hinta: 6900€

Soita ja kysy lisää! puh 050-5177277

 

KUPARI JA VUOKRAUSPÄIVÄ 29.4.

Susanna Kupari on masteropettaja ja kilparatsastaja. Hän valmentaa edistyneitä kouluratsukoita Vaasan ratsastuskeskuksessa säännöllisin väliajoin. Myös valmennuksia seuraamalla oppii ja valmennusten seuraaminen on kaikille kiinnostuneille avointa ja ilmaista.


Susanna Kupari valmentaa seuraavan kerran 29.4.2017 lauantaina Vaasan ratsastuskeskuksessa. Ilmoittaudu mukaan! Hinta alle 30 euroa + mahdollinen kenttämaksu + mahdollinen hevosmaksu, mikäli tarvitset myös hevosen. Vaasan ratsastuskeskuksen asiakkaat voivat mieluusti osallistua valmennuksiin Vaasan ratsastuskeskuksen hevosilla. Valmennus on avoin kaikille ratsukoille myös muilta talleilta ja seuroista. Tervetuloa myös seuraamaan valmennuksia ja oppimaan "maasta käsin". Voit ilmoittautua kommenttina ilmoitukseen Facebookissa. Myymälä avoinna. Tervetuloa valmentautumaan tai seuraamaan!

Tiedustelut puh. 050-5177277 Teija.

Huomaa, että mikäli valmennus on toinen tuntisi samalla viikolla, hevosvuokra valmennukseen on vain 15 euroa! Tarjous koskee myös kaikkia muita kevään ratsastustuntejamme!

29.4.2017 on myös vuokrauspäivä. Kaikki hevosemme ovat tuolloin vuokrattavissa, varaa HETI! Päivävuokra on 50 euroa - voit samalla osallistua halutessasi hepalla Kuparin valmennukseen maksamalla vain valmennusmaksun päivävuokran lisäksi!

 

VAIHTOEHTO RATSASTUKSELLE

VAIHTOEHTO RATSASTUKSELLE!

Uusia tuulia Vaasan ratsastuskeskuksessa - Tervetuloa mukaan sosiaalipedagogiseen hevostoimintaan!

Sosiaalipedagogisen hevostoiminnan tarkoituksena on kehittää vuorovaikutustaitoja, tervettä itsekunnioitusta ja arkielämässä tarvittavia motorisia taitoja uusien nelijalkaisten ystävien avulla. Hevoskohtaamiset muokataan eri ikäisille kohderyhmille sopiviksi eikä aikaisempi hevoskokemus ole tarpeen. Hemmottele itseäsi tai anna ystävälle ikimuistoinen lahja!

Ohjaajana toimii hevosharrasteohjaaja ja sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaajakoulutuksen suorittanut kaksikielinen Jonna Skomars. Jonna on asiantuntija hyvinvoivan hevosen voimakkaasta positiivisesta vaikutuksesta ihmisen hyvinvointiin.

Räätälöidään Sinulle tai teille sopiva paketti, esimerkiksi

• Hyvinvointia hevosen avulla - stressinpoistotunti työelämässä oleville
• Liikuntarajoitteiselle mahdollisuus kontaktiin hevosen kanssa
• Vanhempi-lapsi/nuori hevoskohtaaminen hevosen ehdoilla
• Hevoshetki muistihäiriön kanssa kamppailevalle ja tämän omaiselle
• Oletko suorittaja ja ahdistut helposti ympäristön paineista? Katkaise arki - varaa omaa aikaa matkalle hevosen rauhoittavaan maailmaan
• Kaipaatko koulukiusatulle tai työpaikkakiusatulle läheisellesi sanatonta tukea? Lempeän hevosen hyväksyntä on vahvistava kokemus, joka kohentaa omanarvontuntoa myös talliympäristön ulkopuolella
• Mielenterveyskuntoutujalle erilainen arkiaamu
• Kehitysvammaiselle lumoava kohtaaminen suuren eläimen kanssa

Sovitaan yhdessä Sinulle sopiva ajankohta.

Hinnasto

30 min toimintatuokio 40 € (sis. alv 24% 7,74€)
60 min toimintatunti 75€ (sis. alv 24% 14,51€)
90 min toimintarupeama 115€ (sis. alv 24% 22,26€)

Maksu ensisijaisesti tilille Tmi Hevoshommat J.S. S-Pankki FI94 3939 0053 5475 76, mutta käteisellä voi maksaa myös paikan päällä. Kirjoita viestiksi Hevostoiminta ja tulosta kuitti mukaasi. Voit myös tehdä lahjakortin ystävällesi, maksaa sen tilille ja kirjoittaa korttiin arkistointitunnuksen. Yhteisöille laskutusmahdollisuus.

Mahdollisuus myös kausikortteihin ja 5 tai 10 kerran kortteihin.

Tavoitat minut puhelimitse ma-ti klo 10-12 puh. 050-4638409, muina aikoina tekstiviestillä ja sähköpostilla (jonna@skomars.net). Kaikki yhteydenotot ja asiakastiedot ovat luottamuksellisia ja niitä ei tallenneta tai säilytetä.

Tervetuloa!

Jonna

KUPARIN VALMENNUS

Susanna Kupari on masteropettaja ja kilparatsastaja. Hän valmentaa edistyneitä kouluratsukoita Vaasan ratsastuskeskuksessa säännöllisin väliajoin. Myös valmennuksia seuraamalla oppii ja valmennusten seuraaminen on kaikille kiinnostuneille avointa ja ilmaista.
Susanna Kupari valmentaa seuraavan kerran 25.3.2017 lauantaina Vaasan ratsastuskeskuksessa. Ilmoittaudu mukaan! Hinta alle 30 euroa + mahdollinen kenttämaksu + mahdollinen hevosmaksu, mikäli tarvitset myös hevosen. Vaasan ratsastuskeskuksen asiakkaat voivat mieluusti osallistua valmennuksiin Vaasan ratsastuskeskuksen hevosilla. Valmennus on avoin kaikille ratsukoille myös muilta talleilta ja seuroista. Tervetuloa myös seuraamaan valmennuksia ja oppimaan "maasta käsin". Voit ilmoittautua kommenttina tähän ilmoitukseen. Myymälä avoinna.

Tervetuloa valmentautumaan tai seuraamaan! Tiedustelut puh. 050-5177277 Teija.

Huomaa, että mikäli valmennus on toinen tuntisi samalla viikolla, hevosvuokra valmennukseen on vain 15 euroa! Tarjous koskee myös kaikkia muita kevään ratsastustuntejamme!

PÄÄSIÄISLOMAN VUOKRAUKSET

PÄÄSIÄISLOMALLA TAAS PÄIVÄVUOKRAUKSIA!
Pääsiäislomalla 14.4-17.4 pe-ma joka päivä on vuokrauspäivä! Varaa suosikkiheppasi helposti netissä www.vaasanratsastuskeskus.net. Päivävuokra maksaa 50 euroa ja sisältää oman hepan klo 10-16 ja 3 tuntia valvottua ratsastusta. Mikäli vuokraat kaikki 4 päivää, on yhteishinta koko ajalta 150 euroa.Tallilla on mikroaaltouuni ja jääkaappi. Ota eväät mukaan ja nauti kevätpäivistä hevostellen! Vuokraus sopii erinomaisesti myös aikuisille!

27.2.2017 KILPAILUHARJOITUKSET 11.3.2017

KILPAILUHARJOITUS 11.3.2017

ESTEKILPAILUHARJOITUS KLO 10.00

Hevosvuokra kaikissa esteluokissa 15 euroa.

Luokka 1. Puomiluokka (avustaja sallittu). Osallistuminen Vaasan ratsastusseuran jäseniltä 5 euroa, muiden seurojen jäseniltä 10 euroa.

Luokka 2. Estekorkeus 30 cm. Osallistuminen Vaasan ratsastusseuran jäseniltä 5 euroa, muiden seurojen jäseniltä 10 euroa.

Luokka 3. Estekorkeus 50 cm. Osallistuminen Vaasan ratsastusseuran jäseniltä 5 euroa, muiden seurojen jäseniltä 10 euroa.

Lisätiedot Emmi puh. 040-739 1342

KOULUKILPAILUHARJOITUS KLO 12.00

Hevosvuokra kaikissa koululuokissa 10 euroa.

Luokka 1. Vaarat –raviohjelma (avustaja sallittu). Osallistuminen Vaasan ratsastusseuran jäseniltä 5 euroa, muiden seurojen jäseniltä 10 euroa.

Luokka 2. Helppo C1. Osallistuminen Vaasan ratsastusseuran jäseniltä 5 euroa, muiden seurojen jäseniltä 10 euroa.

Luokka 3. Valinnainen ohjelma, ilmoita minkä ohjelman haluat mennä osallistumisen yhteydessä. Osallistuminen Vaasan ratsastusseuran jäseniltä 5 euroa, muiden seurojen jäseniltä 10 euroa.

Lisätiedot Teija puh. 050-517 7277

Ilmoittaudu kommentilla facebookissa! Kisapaikalla on oltava vähintään puoli tuntia ennen omaa ratsastusta. Estekisoissa turvaliivi pakollinen. Kaikki hyväksytyn suorituksen saaneet palkitaan molemmissa kisoissa.

11.2.2017 HIIHTOLOMAVIIKON VUOKRAUKSET

HIIHTOLOMAVIIKON HEVOSVUOKRAUKSET NYT VARATTAVISSA!
Hiihtolomaviikolla 27.2-3.3.2017 ma-pe Sinulla on mahdollisuus vuokrata joka päivä klo 10-16 oma poni tai hevonen ja ratsastaa kolme tuntia valvotusti! Päivävuokra on 50 euroa yksi päivä, 80 euroa kaksi päivää ja 100 euroa kolme päivää. Voit varata suosikkiheppasi heti nettivarauksella osoitteessa www.evaraus.fi/vaasanratsastuskeskus

 

Mahdollinen peruutus on tehtävä kaksi päivää ennen vuokrauspäivää. Varaa heti niin saat haluamasi hepan!

22.1.2017  KILPAILUHARJOITUKSET  4.2.2017

ESTEKILPAILUHARJOITUS KLO 10.00

Hevosvuokra kaikissa esteluokissa 15 euroa.

Luokka 1. Puomiluokka (avustaja sallittu).

Osallistuminen Vaasan ratsastusseuran jäseniltä 5 euroa, muiden seurojen jäseniltä 10 euroa.

Luokka 2. Estekorkeus 30 cm.

Osallistuminen Vaasan ratsastusseuran jäseniltä 5 euroa, muiden seurojen jäseniltä 10 euroa.

Luokka 3. Estekorkeus 50 cm.

Osallistuminen Vaasan ratsastusseuran jäseniltä 5 euroa, muiden seurojen jäseniltä 10 euroa.

Lisätiedot Emmi puh. 040-739 1342

KOULUKILPAILUHARJOITUS KLO 12.00

Hevosvuokra kaikissa koululuokissa 10 euroa.

Luokka 4. Vaarat –raviohjelma (avustaja sallittu).

Osallistuminen Vaasan ratsastusseuran jäseniltä 5 euroa, muiden seurojen jäseniltä 10 euroa.

Luokka 5. Helppo C1.

Osallistuminen Vaasan ratsastusseuran jäseniltä 5 euroa, muiden seurojen jäseniltä 10 euroa.

Luokka 6. Valinnainen ohjelma, ilmoita minkä ohjelman haluat mennä osallistumisen yhteydessä. Osallistuminen Vaasan ratsastusseuran jäseniltä 5 euroa, muiden seurojen jäseniltä 10 euroa.

Lisätiedot Teija puh. 050-517 7277

Ilmoittaudu kommentilla facebookissa! Kisapaikalla on oltava vähintään puoli tuntia ennen omaa ratsastusta. Estekisoissa turvaliivi pakollinen. Kaikki hyväksytyn suorituksen saaneet palkitaan molemmissa kisoissa! Tervetuloa kisaamaan!

 

 

 

20.1.2017 VUOKRAUSPÄIVÄ HUOMENNA

Vielä muutama heppa vapaana ylihuomisen lauantain 21.1 vuokraukseen! 3 tuntia ratsastusta valvotusti ja oma hevonen 9-16, hinta 50 euroa! Varaa omasi nettivarauksella!

17.1.2017 TURVAKAMERAJÄRJESTELMÄ

Vaasan ratsastuskeskukseen on asennettu hälyttävä ja tallentava turvakamerajärjestelmä. Tallennamme ympäri vuorokauden kaiken liikkeen sisäänkäynneillä, piha-alueilla, paikoitusalueella, hevosten tarhoissa, maneesissa ja joissakin yleisissä sisätiloissa. Turvallisuus on tärkeää ja sitä voidaan edesauttaa monin tavoin! Tässä tiistain klo 18.30 ryhmän reippaat ratsastajat, kiitos teille!

15.1.2017  KEVÄÄN HUIPPUTARJOUS

KEVÄÄN HUIPPUTARJOUS RATSASTAJILLEMME!

Nyt harjoitellaan nettivarausta www.evaraus.fi/vaasanratsastuskeskus ja Sinä saat harjoittelusta huippuedun!

Samalla kalenteriviikolla (ma-pe) ratsastettu toinen tai useampi ratsastuskoulutunti nettivarauksella vain 15 euroa! Luit aivan oikein.

Etu on henkilökohtainen ja koskee kaikkia ratsastuskoulun asiakkaita. Voit ratsastaa ensimmäisen tunnin kalenteriviikolla ma-pe maksaen sen tilille, tuntikortilla tai käteisellä. Se voi olla vakiotuntisi tai nettivaraus. Sen jälkeen samalla kalenteriviikolla ratsastetut ja nettivarauksella varatut kaikki tunnit maksavat Sinulle vain 15 euroa kukin! 15 euron tunti tulee maksaa paikan päällä käteisellä tai etukäteen pankkiin, jolloin ennen ratsastusta näytät vain opettajalle kuitin tai kuvan siitä. Tuntikortilla ratsastettaessa toinen tunti on normaalihintainen (yksi kerta kortista).

Vapaita paikkoja ratsastustunneilla on rajoitetusti, joten mikäli nettivaraus ei anna sinun enää varata toista tuntia juuri haluamallesi ajankohdalle, valitse toinen vapaa tunti samalta viikolta. Etutunteja on varattavissa rajallinen määrä viikottain, eli kannattaa olla nopea ja varata heti kun olet päättänyt käyttää edun hyväksesi! Etu on voimassa keväällä 2017.

 

 

11.1.2017  PAIKAT TÄYTTYVÄT

KESÄN 2017 LEIRIT JA AIKUISTEN ALKEISKURSSI 19.1!

Leirillä 1. vielä hyvin tilaa, muilla enää muutama paikka joten kannattaa varata pian! Aikuisten alkeiskurssilla kaksi vapaata paikkaa!

 Lue lisää leireistä!

 Lue lisää aikuisten alkeiskurssista varauksen yhteydessä!

Varaa leirisi tai kurssisi helposti netissä: 

NETTIVARAUS

2.1.2017 HYVÄÄ UUTTA VUOTTA

OIKEIN HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE!

Aloitamme vuoden vauhdikkaasti, laita kalenteriisi seuraavia tärkeitä päivämääriä:

 

- 19.1.2017 alkaa aikuisten 10 kerran alkeiskurssi. Ilmoittaudu nettivarauksella osoitteessa www.evaraus.fi/vaasanratsastuskeskus!

 

- 21.1.2017 vuokrauspäivä: klo 10-16. Oma hevonen, jolla saat ratsastaa kolme tuntia valvotusti! Sopii myös aikuisille. Varaa nettivarauksella haluamasi hevonen tai poni!

 

- 4.2.2017 kilpailuharjoitus, estekisa ja koulukisa.

 

- 11.2.2017 masteropettaja Susanna Kuparin kouluvalmennus, avoin kaikille.

 

- Kesän 2017 leirit varattavissa, varaa heti omasi niin pääset haluamallesi leirille ja paljon muuta!

 

Kaikki ratsastustunnit ja vuokrauspäivät voit jatkossa varata suoraan netistä kotisivujen kautta tai osoitteessa http://evaraus.fi/vaasanratsastuskeskusVakiotunteja ei tarvitse varata erikseen.

Tervetuloa!

28.12.2016 Uusi poni

Tänään saapui ratsastuskouluun uusi poni! Tule tutustumaan 11- vuotiaaseen Hollantilaiseen ratsuponitamma Silveriin! 

14.12.2016  Leiri joululahjaksi

PARAS JOULULAHJA!

Kesä on pian taas täällä ja niin ovat tottakai Vaasan ratsastuskeskuksen kesäleirit 2017! Tule viettämään kesän ihanin viikko hevosten ja luonnon parissa!
Leirit täyttyvät nopeasti, joten varaa omasi ajoissa!

​1. Yleisleiri 5.- 9.6.2017 ma-pe, 5vrk, 390 €

2. Yleisleiri 12. - 16.6.2017 ma-pe, 5vrk, 390 €

3. Yleisleiri 19. -22.6.2017 ma-to, 4vrk, 310 €

4. Päiväleiri: kaikille leireille voit osallistua myös päiväleirinä. Päiväleirillä osallistut kaikkeen leiriohjelmaan klo 10-18, mutta majoitut kotona. Leirin hinta tällöin leireillä 1 ja 2 on 340 euroa ja 270 euroa leirillä 3.

 

Sisarusalennus kaikilla leireillä on 50 euroa toisen sisaruksen leirin hinnasta.

Leirin hinnasta maksetaan leirivarauksen yhteydessä 100 euroa varausmaksuna Vaasan Ratsastuskeskuksen tilille Nordeaan, tilinnumero FI71 1187 3000 6058 88. Loppuosa leirin hinnasta maksetaan ennen leirin alkua.

​LEIRIT SISÄLTÄVÄT

​-Kaksi ohjattua tuntia ratsastusta joka päivä
-Majoituksen tallin majoitustiloissa 
-Maukkaat aamu- ja iltapalat sekä kaksi hyvää lämmintä ateriaa päivässä
-Tietysti oman hoitohevosen tai ponin
-Tavallisten ratsastustuntien lisäksi ratsastamme ilman satulaa, hyppäämme esteitä kentällä ja maastossa ja muuta mukavaa!

-Leiriin kuuluu tietysti paljon kivaa puuhailua hevostelun ohessa; uimista, erilaisia ulkoilma-aktiviteetteja ja kavereiden sekä leiriohjaajien kanssa oloilua. Paistamme myös lettuja, järjestämme ohjattuja toimintahetkiä ja leirin kruunaavat tietysti leirikisat ja leirikaste.

 

Tarvittaessa noudamme sinut veloituksetta Vaasan rautatieasemalta.

Maksa varausmaksu ja ilmoittaudu yksityisviestillä facebookissa, kommenttina ilmoitukseen facebookissa tai sähköpostilla vaasanratsastuskeskus@gmail.com.

Lämpimästi tervetuloa!

9.12.2016 JOULUJUHLAN OHJELMA

Joulujuhlan ohjelma 10.12.2016  Klo 10.00
Osallistu Lucia-arvontaan! Vuoden 2016 Lucia arvotaan klo 12.00, ja

hän ratsastaa Lucia-kulkueessa klo 12.30.

Esteet
Luokka 1. Rataan tutustuminen klo 9.45. Verryttely klo 10-10.15.
Klo 10.15

1. Maija Lassila Jambo puomiluokka
1. Wilma Vuorenmaa Mortti 30 cm
2. Maija Björs Ossi 40 cm
3. Nea Puskala Nemo 40 cm
4. Arna Seres Visse 50 cm
5. Katja Hyvönen Sepi 50 cm

Palkintojenjako

Koulu
Vaarat ja KN Special
Verryttely klo 11.00-11.30
Klo 11.30
1. Elina Björs Vaarat-ohjelma
2. Katja Hyvönen KN Special
3. Marika Mononen-Waxlax KN Special
4. Tarja Aspholm KN Special

Palkintojenjako

Lucia-arvonnan voittaja

Vuoden 2016 palkitsemiset

Lucia-kulkue

Hyvää Joulua kaikille!

8.12.2016 SUOSITTU AIKUISTEN ALKEISKURSSI ALKAA!

Suosittu aikuisten uusi alkeisratsastuskurssi alkaa taas 19.1.2017 torstaisin klo 17.00! 10 kerran kurssin hinta 240 on euroa. Kurssi sopii aloittelijalle tai pitkään tauolla olleelle. Ilmoittaudu yksityisviestillä tälle Vaasan ratsastuskeskuksen FB-sivulle, kommenttina tähän ilmoitukseen, puhelimitse 050-5177277 tai sähköpostiin tla@uva.fi. Tervetuloa mukaan aloittamaan mahtava harrastus!

8.12.2016 UUDET ESTETOLPAT SAAPUIVAT

Pieni joululahja Vaasan Ratsastusseura - Vasa Ridförening jäsenille ja Vaasan ratsastuskeskuksen asiakkaille!

5.12.2016 ITSENÄISYYSPÄIVÄN RATSASTUSTUNNIT

Huomenna tiistaina 6.12.2016 Itsenäisyyspäivänä tunnit pidetään normaalisti!

10.12.2016 SENIORIPIKKUJOULUT klo 19

 

Senioripikkujoulut 10.12.2016 klo 19.00 Kokoonnutaan yhdessä syömään ja juttelemaan hevosista ja ratsastuksesta ja muustakin mukavasta ensi lauantaina klo 19.00! Ilmoittaudu mukaan kommentilla julkaisuun facebookissa tai yksityisviestillä facebookissa Teijalle. Kutsu koskee juuri sinua 18 vuotta täyttänyttä!

Paikka ilmoitetaan, kun osallistujamäärä on selvillä.

Ilmoittautumiset ke 7.12.2016 mennessä. Tule mukaan!

10.12.2016 TALLIN JOULUJUHLA JA -KISAT

 

VAASAN RATSASTUSSEURAN JOULUKISAT

VAASAN RATSASTUSKESKUKSESSA 10.12.2016!

Esteratsastuskilpailut klo 10
Kouluratsastuskilpailut klo 12

Lisäksi muuta jouluista ohjelmaa ja tarjoilua jäsenille

Kilpailukutsu
Tervetuloa Vaasan Ratsastusseura ry:n 1-tason este- ja kouluratsastuskilpailuihin Vaasan ratsastuskeskukseen lauantaina 10.12.2016 klo 10.00. Luokissa palkintona ruusukkeet.

Esteratsastusluokat: 
Luokka 1: puomi-50 cm arvostelu A.0.0. (clear round), avoin kaikille (oma avustaja sallittu korkeudella puomi). Kaikki virheettömät suoritukset palkitaan ruusukkein. Sovithan Vaasan ratsastuskeskuksen hevosen tai ponin vuokrasta Teijan kanssa. Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä haluttu korkeus puomi-50 cm, korkeudet 10 cm välein.

Kouluratsastusluokat:
Luokka 2: Raviohjelma - VAARAT 2014, avoin kaikille, avustaja sallittu (ohjelma löytyy Vaasan ratsastuskeskuksen fb-sivujen kuvista), kaikki osallistujat palkitaan ruusukkein.
Mahtava mahdollisuus päästä kokemaan kilpaileminen. Käytössä on Vaasan ratsastuskeskuksen hevoset ja ponit. Seuran puolesta avustaja radalle (jos tarvitaan). Kaikki osallistujat palkitaan ruusukkein. Lähtömaksu 20 € sis. ponin, avustajan ja kilpailumaksun.

Luokka 3: Helppo B K.N. Special 2009, avoin kaikille

Jos tavoitteenasi on jokin eri korkeus tai ohjelma, kysythän järjestäjältä mahdollisuutta kokeilla sitä kilpailujen ulkopuolella.

1. Kaikki luokat ovat avoimia kaikille jonkin SRL:n jäsenseuran jäsenille tai Green Cardilaisille. Ilmoittautumiset pyydetään suorittamaan Vaasan ratsastuskeskuksen fb-sivuille kommenttina tai Vaasan ratsastuskeskuksen ilmoitustaululla olevaan listaan torstaihin 8.12.2016 mennessä. Lähtölistat julkaistaan samoilla sivuilla perjantaina 9.12.2016. 
2. Karsinavaraukset hinta 15 € / päiväkarsina ja varaukset Vaasan ratsastuskeskuksen fb-sivuilla. 
3. Kilpailupaikkana toimii Vaasan ratsastuskeskuksen maneesi. Verryttely ryhmissä maneesissa. 
4. Luokassa 2 Lähtömaksu on 20 € sisältäen ponin/hevosen vuokran. Luokissa 1 ja 3 (ja omalla hevosella kilpailtaessa luokassa 2) lähtömaksu 10 € / luokka ja Vaasan Ratsastusseuran jäseniltä 8 € / luokka. Jälki-ilmoittautuminen myös paikan päällä sallitaan 20 € /luokka. Maksut maksetaan kisakansliassa käteisellä. Vaasan ratsastuskeskuksen hevosvuokra luokissa 1 ja 3 on 15 € / luokka osallistumismaksun lisäksi. 
5. Esteratsastuskilpailuissa tuomarina, ratamestarina ja kilpailunjohtajana Emmi Karjaluoto. Kouluratsastuskilpailuissa tuomarina ja kilpailuiden johtajana Teija Laitinen.
6. Ajo-ohjeet Vaasan ratsastuskeskuksen www-sivuilta. 
7. Vaasan Ratsastusseuran 1-tason kilpailuissa noudatetaan SRL:n lajikohtaisia sääntöjä. 
9. Kilpailuja koskevat tiedustelut: Teija Laitinen, 050 5177277 tai Emmi Karjaluoto, 040 7391342. Järjestäjä pidättää itsellään oikeudet muutoksiin.

Ohjeita kilpailijoille: Ratsastajainliitto on uudistanut kilpailujärjestelmää ja nykyisin kilpailuharjoitukset ja seurakilpailut ovat 1-tason kilpailuja. Tason 1 kilpailuissa kilpailijalla tulee olla siisti asu, kiinnitetty turvakypärä ja korolliset kengät. Kilpailut ovat ratsastuskeskuksen maneesissa ja verryttely tapahtuu ryhmissä maneesissa.
Ratsastuskeskuksen hevosilla kilpailtaessa esteillä on käytettävä turvaliiviä. Esteratsastuksessa rataan tutustuminen ennen luokan alkua (kuuntele kuulutuksia). Eli jos kilpailut alkavat klo 10.00 niin rataan saa tutustua jo 9.40 ja ratsun olisi hyvä olla tässä vaiheessa valmiina. Tulethan siis paikalle hyvissä ajoin. Ratapiirrokset löytyvät ilmoitustaululta noin tuntia ennen kilpailujen alkua. Estekilpailuissa radalle tullessasi tervehdi tuomaria esimerkiksi nostamalla kättä ja nyökkäämällä. Radan hyppäämisen voit aloittaa, kun tuomari on antanut pillillä lähtömerkin. Kun ylität lähtölinjan, ajanotto alkaa ja se loppuu, kun olet ylittänyt maalilinjan. Jos sinulla on kysyttävää arvosteluista tai kilpailemisesta ole yhteydessä Emmiin (040 7391342). Radan jälkeen luovuta hevonen seuraavalle ratsastajalle, tai jos olit hevosen viimeinen ratsastaja jäähdyttele se kävelemällä ja vie talliin. Hoida hevonen, kuten tunnin jälkeenkin hoitaisit. Palkintojenjako on heti kunkin luokan jälkeen, kun kaikkien pisteet on saatu laskettua.

Kouluratsastuskilpailuissa ennalta annetut ohjelmat löytyvät SRL:n materiaalisalkusta http://www.ratsastus.fi/kouluohjelmia.
Radan jälkeen luovuta hevonen seuraavalle ratsastajalle, tai jos olit hevosen viimeinen ratsastaja jäähdyttele se kävelyttämällä ja vie talliin. Hoida hevonen, kuten tunnin jälkeenkin hoitaisit. 
Palkintojenjako on heti kunkin luokan jälkeen, kun kaikkien pisteet on saatu laskettua.

TERVETULOA!

1.12.2016 NORA VALMISTUI RATSASTUKSENOHJAAJAKSI!

Tänään 1.12.2016 yksi opettajistamme Nora Laitinen valmistui ratsastuksenohjaajaksi! Alla Noran viimeinen loppukoerata tänään Kiuruvedellä. Paljon onnea Nora ammattiin valmistumisen johdosta!

19.11. 2016 KUPARIN KOULUVALMENNUS

Kuparin aikataulU 19.11.2016:

9-10 jonna josse nina
10-11 nora emmi julia
11-12 tarja maija marika

 

7.11.2016 HALLOWEEN PÄIVÄN ARVONTA

Halloweenhauskan päivän arvonta on suoritettu. Onnetar suosi seuraavia arvontaan osallistuneita:

 

Ilmainen ratsastustunti (arvo 30 euroa)
Tiia Pått
Salma Tikkala
Jenna Olenius
Pinja Lämsä
Daria Kurstak
Milla Sihvonen

 

Lahjakortti ratsastustarvikemyymälään (arvo 10 euroa)
Gunilla Sjöblom
Emmi Palonen
Roosa Joki-Hollanti
Arna Seres

 

Ilmainen lähtömaksu VaaRatin seurakisoihin ( arvo 8/10 euroa)
Tanja Korvenkangas
Mira Bäck
Olivia Sjöblom
Anisa Seres
Jenna Lund

 

Hevostaidetta
Ulla Hammarstöm
Sinikka Fred

Paljon onnea arvonnassa voittaneille! Palkinnot voi lunastaa Vaasan ratsastuskeskuksesta sopimuksen mukaan.

 

 

 

4.11.2016 LÄHTÖLISTAT HUOMISELLE

Lähtölistat la 5.11.2016 1-tason este- ja kouluratsastuskilpailut
 

ESTEOSIO
Klo 9.45 Verkka 1


Luokka Puomi
1. Elina Björs, VaaRat
2. Ruusu Lintala, Mustasaaren urheiluratsastajat 
3. Jenni Tikkaoja, VaaRat
Verkka 2
Luokka30 cm
4. Maija Björs, VaaRat
5. Wilma Vuorenmaa, VaaRat
6. Ida Källroos, VaaRat
Verkka 3 (40 ja 50)
Luokka40 cm
7. Nea Puskala, VaaRat

lUOKKA 50 cm 
9. Arna Seres, VaaRat, VaaRat

12. Cherise Toivio, VaaRat
Verkka 4 (60 ja 70)
Luokka 60 cm
13. Susanna Herttua, VaaRat
14. Salma Tikkala, VaaRat
15. Susanna Risku, VaaRat 
Luokka 70 cm
16. Milla Sihvonen, VaaRat
17. Olivia Sjöblom, VH

 

KOULUOSIO
Klo 12 Verkka 1 (luokat 1 ja 2 (ratsukot 1,2,3)

 

Luokka 1: Raviohjelma - VAARAT 2014

Luokka 2: Helppo B K.N. Special 2009
1. Tarja Aspholm, VaaRat
2. Mira Bäck, VaaRat 
3. Julia Haavisto, VaaRat

 

Klo 12.40 Verkka 2 (luokat 2 (ratsukot 4,5) ja 3)
4. Aada Pettersson, VaaRat
5. Jenna Yrjänä, VaaRat

Luokka 3: A-merkin kouluohjelma 2006 
1. Jenna Yrjänä, VaaRat
2. Emmi Karjaluoto, VaaRat

 

 

5.11.2016 HALLOWEEN VAASAN RATSASTUSKESKUKSESSA

HALLOWEENHAUSKAA VAASAN RATSASTUSKESKUKSESSA 5.11.2016!
Halloweenina tapahtuu paljon Vaasan ratsastuskeskuksessa!

MANEESILÄMPIÖN AVAJAISET KLO 10-14

Asiakkaiden toiveesta rakennettu Vaasan ratsastuskeskuksen maneesilämpiö avataan 5.11.2016! Nyt voit säästä riippumatta kahvitella ja lukea päivän lehdet lämpimässä muiden vanhempien tai ystäviesi kanssa ja samalla seurata ratsastustunteja. Luonnollisesti myös ilmainen WiFi-yhteys vapaassa käytössäsi. Televisiota voit edelleen katsoa tallikahviossa odotellessasi.

ILMAISTA TARJOILUA JA ARVONTAA KLO 10-14

Maneesilämpiön avajaisissa tarjoamme kaikille kävijöille kahvia ja herkullista purtavaa sekä arvomme ilmaisen ratsastustunnin ja alkeistunnin sekä muita erilaisia tuotepalkintoja!

ILMAISTA PONITALUTUSTA JA KÄRRYAJELUA (SÄÄVARAUS) KLO 11-12 JA 13-14

Perheen pienimmät pääsevät kokeilemaan kärryajelua klo 11-12 ja ratsastamaan pikkuponeilla klo 13-14. Säävaraus
.
RATSASTUSTARVIKEMYYMÄLÄSSÄ KAIKKI TUOTTEET -20%

Myymälä avoinna klo 10-14. Paljon tarjouksia alennusten lisäksi!

VAASAN RATSASTUSSEURAN JÄSENYYS LOPPUVUODEKSI PUOLEEN HINTAAN

Täytä henkilötietolomake ja ota saman tien mahtavat edut ja mukava seura käyttöösi!

 

 

ESTERATSASTUSKILPAILUT KLO 10-12

Tervetuloa Vaasan Ratsastusseura ry:n 1-tason Halloween esteratsastuskilpailuihin Vaasan ratsastuskeskukseen lauantaina 5.11.2016 klo 10.00. Luokissa palkintona ruusukkeet. Kilpailijoita ja yleisöä kehoitetaan pukeutumaan teeman mukaisesti kuitenkin säikyttämättä hevosia. Paras asu palkitaan luokan 1 palkintojenjaon yhteydessä. 


Esteratsastusluokat: 
Luokka 1: Pukuratsastus, puomi-70 cm arvostelu A.0.0. (clear round), avoin kaikille (oma avustaja sallittu korkeudella puomi). Kaikki virheettömät suoritukset palkitaan ruusukkein. Sovithan Vaasan ratsastuskeskuksen hevosen tai ponin vuokrasta Teijan kanssa. Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä haluttu korkeus puomi-70 cm, korkeudet 10 cm välein.


1. Kaikki luokat ovat avoimia kaikille jonkin SRL:n jäsenseuran jäsenille tai Green Cardilaisille. Ilmoittautumiset pyydetään suorittamaan Vaasan ratsastuskeskuksen fb-sivuille kommenttina tai Vaasan ratsastuskeskuksen ilmoitustaululla olevaan listaan torstaihin 3.11.2016 mennessä. Lähtölistat julkaistaan samoilla sivuilla perjantaina 4.11.2016.

2. Karsinavaraukset hinta 15 € / päiväkarsina ja varaukset Vaasan ratsastuskeskuksen fb-sivuilla.

3. Kilpailupaikkana toimii Vaasan ratsastuskeskuksen maneesi. Verryttely ryhmissä maneesissa. Valmistautuva ratsukko voi olla maneesin päädyssä.

4. Lähtömaksu 10 € / luokka ja Vaasan Ratsastusseuran jäseniltä 8 € / luokka. Jälki-ilmoittautuminen myös paikan päällä sallitaan 20 € /luokka. Maksut maksetaan kisakansliassa käteisellä. Vaasan ratsastuskeskuksen hevosvuokra 15 € / luokka osallistumismaksun lisäksi.

5. Tuomariston pj Emmi Karjaluoto. Ratamestarina Emmi Karjaluoto. Kilpailuiden johtaja Emmi Karjaluoto.

6. Ajo-ohjeet Vaasan ratsastuskeskuksen www-sivuilta.

7. Vaasan Ratsastusseuran seurakilpailuissa noudatetaan SRL:n lajikohtaisia sääntöjä. 8. Kilpailuja koskevat tiedustelut: Emmi Karjaluoto, 040 7391342. Järjestäjä pidättää itsellään oikeudet muutoksiin. 
 

9. Ohjeita kilpailijoille: Ratsastajainliitto on uudistanut kilpailujärjestelmää ja nykyisin kilpailuharjoitukset ja seurakilpailut ovat 1-tason kilpailuja. Tason 1 kilpailuissa kilpailijalla tulee olla siisti asu, kiinnitetty turvakypärä ja korolliset kengät. Ratsastuskeskuksen hevosilla kilpailtaessa on käytettävä turvaliiviä. Kilpailut ovat ratsastuskeskuksen maneesissa ja verryttely tapahtuu ryhmissä maneesissa. Rataan tutustuminen ennen oman luokan alkua (kuuntele kuulutuksia), rataan tutustuvat vain seuraavaan luokan ratsastajat. Eli jos kilpailut alkavat klo 10.00 niin rataan saa tutustua jo 9.40 ja ratsun olisi hyvä olla tässä vaiheessa valmiina. Tulethan siis paikalle hyvissä ajoin. Ratapiirrokset löytyvät ilmoitustaululta noin tuntia ennen kilpailujen alkua. Estekilpailuissa radalle tullessasi tervehdi tuomaria esimerkiksi nostamalla kättä ja nyökkäämällä. Radan hyppäämisen voit aloittaa, kun tuomari on antanut pillillä lähtömerkin. Kun ylität lähtölinjan, ajanotto alkaa ja se loppuu, kun olet ylittänyt maalilinjan. Jos sinulla on kysyttävää arvosteluista tai kilpailemisesta ole yhteydessä Emmiin (040 7391342). Radan jälkeen luovuta hevonen seuraavalle ratsastajalle, tai jos olit hevosen viimeinen ratsastaja jäähdyttele se kävelemällä ja vie talliin. Hoida hevonen, kuten tunnin jälkeenkin hoitaisit. Palkintojenjako on heti kunkin luokan jälkeen, kun kaikkien pisteet on saatu laskettua.

 

KOULURATSASTUSKILPAILUT KLO 12.00-14.00

Kouluratsastusluokat: 
Luokka 1: Raviohjelma - VAARAT 2014, avoin kaikille, avustaja sallittu (ohjelma löytyy Vaasan ratsastuskeskuksen fb-sivujen kuvista), kaikki osallistujat palkitaan ruusukkein.
Mahtava mahdollisuus päästä kokemaan kilpaileminen. Käytössä on Vaasan ratsastuskeskuksen hevoset ja ponit. Seuran puolesta avustaja radalle (jos tarvitaan). Kaikki osallistujat palkitaan ruusukkein. Lähtömaksu 20 € sis. ponin, avustajan ja kilpailumaksun.
Luokka 2: Helppo B K.N. Special 2009, avoin kaikille 
Luokka 3: A-merkin kouluohjelma 2006, avoin kaikille
Jos tavoitteenasi on jokin eri ohjelma, kysythän järjestäjältä mahdollisuutta kokeilla sitä kilpailujen ulkopuolella.


Erityismääräykset 1. Kaikki luokat ovat avoimia kaikille jonkin SRL:n jäsenseuran jäsenille tai Green Cardilaisille. Ilmoittautumiset pyydetään suorittamaan Vaasan ratsastuskeskuksen fb-sivuille torstaihin 3.11.2016 mennessä. Lähtölistat julkaistaan samoilla sivuilla perjantaina 4.11.2016. 2. Karsinavaraukset hinta 15 € / päiväkarsina ja varaukset Vaasan ratsastuskeskuksen fb-sivuilla. 3. Kilpailupaikkana toimii Vaasan ratsastuskeskuksen maneesi ja verryttely ryhmissä maneesissa. 4. Luokassa 1 Lähtömaksu on 20 € sisältäen ponin/hevosen vuokran. Muissa luokissa lähtömaksu 10 € / luokka ja Vaasan Ratsastusseuran jäseniltä 8 € / luokka. Jälki-ilmoittautuminen myös paikan päällä sallitaan 20 € /luokka. Maksut maksetaan kisakansliassa käteisellä. Luokissa 2 ja 3 Vaasan ratsastuskeskuksen hevosvuokra 15 € / luokka osallistumismaksun lisäksi. 5. Tuomarina Teija Laitinen. Kilpailuiden johtajana Teija Laitinen. 6. Ajo-ohjeet Vaasan ratsastuskeskuksen www-sivuilta. 7. Vaasan Ratsastusseuran seurakilpailuissa noudatetaan SRL:n lajikohtaisia sääntöjä. 8. Kilpailuja koskevat tiedustelut: Teija Laitinen, 050 5177277
Järjestäjä pidättää itsellään oikeudet muutoksiin.
Ohjeita kilpailijoille: Ratsastajainliitto on uudistanut kilpailujärjestelmää ja nykyisin kilpailuharjoitukset ja seurakilpailut ovat 1-tason kilpailuja. Tason 1 kilpailuissa kilpailijalla tulee olla siisti asu, kiinnitetty turvakypärä ja korolliset kengät. Kilpailut ovat ratsastuskeskuksen maneesissa ja myös verryttely tapahtuu maneesissa ryhmittäin. Tulethan paikalle hyvissä ajoin
Kouluratsastuskilpailuissa ennalta annetut ohjelmat löytyvät SRL:n materiaalisalkusta http://www.ratsastus.fi/kouluohjelmia.
Radan jälkeen luovuta hevonen seuraavalle ratsastajalle, tai jos olit hevosen viimeinen ratsastaja jäähdyttele se kävelyttämällä ja vie talliin. Hoida hevonen, kuten tunnin jälkeenkin hoitaisit. Palkintojenjako on heti kunkin luokan jälkeen, kun kaikkien pisteet on saatu laskettua.


TERVETULOA!

OTA YHTEYTTÄ

   

050 517 7277

vaasanratsastuskeskus@gmail.com

TALLIMME ON AVOINNA

TI-PE klo 16-21

Marenintie 9 65410 Sundom, Vaasa

 

AJANKOHTAISTA

                          

Tule ratsastamaan!

Kävijälaskuri

MEILLÄ VOIT MAKSAA MYÖS LIIKUNTASETELEILLÄ!